Арда и ЦСКА 1948 ще определят последния полуфиналист в турнира Sesame Купа на България.

...
Арда и ЦСКА 1948 ще определят последния полуфиналист в турнира Sesame Купа на България.
Коментари Харесай

Арда и ЦСКА 1948 определят последния полуфиналист за SESAME Купа на България

Арда и ЦСКА 1948 ще дефинират последния полуфиналист в турнира Sesame Купа на България. Двата тима се изправят един против различен на " Арена Арда " от 18:30 часа, а дуелът ще бъде управителен от Валентин Железов. Срещата ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA SPORT 2, а Gong,bg ще наблюдава всичко най-интересно онлайн.

Участие в евротурнирите е цел и за " сините ", и за " алените ". Купата е по-прекият път към интернационалната сцена, тъй че и двата отбора ще опитат да създадат крачка към идната фаза на конкуренцията.    

Днешните противници към този момент се срещнаха два пъти по-рано през сезона в efbet Лига, като столичният отбор реализира две победи с по 1:0. Сега футболистите на Тодор Янчев ще бъдат не по-малко стимулирани за триумф, който ще ги подреди до тимовете на Локомотив София, Лудогорец и Черно море във финалната четворка за Купата.

Домакините от Кърджали записаха три загуби в последните си 4 турнирни срещи преди паузата за националните тимове, а Александър Тунчев се надява на доста по-добро показване през днешния ден. Арда изигра една контрола по време на паузата, в която победи Крумовград с 3:0.

ЦСКА 1948 пък се наложи с 2:0 над сръбския гранд Партизан в влиятелна инспекция, а в воин за " алените " се превърна Светослав Диков, който осъществя и двата гола.

Тодор Янчев няма да може да разчита на двама от главните си играчи в състава. Елитон и Георги Русев ще пропуснат срещата на " Арена Арда ", защото са осъдени поради насъбрани картони.

Наставникът на домакините няма съществени кадрови проблеми и ще заложи на най-хубавото, с цел да класира тима си на полуфинал.

Вероятни сформира:

Арда : Господинов; Лозев, А. Петков, Сало, Желев; Юруков, Р. Цонев; Ковачев, Тунгара, С. Иванов; Боруков;

ЦСКА 1948 : Наумов; Фуртадо, С. Петров, Даскалов, Джонатан; Чочев; Карагарен, Умарбаев, Бастунов, Р. Кирилов; Сердюк;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР